Jakoś lepiej podchodzi mi niemiecka piłka, niż włoska. Może przez to, że już się jej naoglądałem.
Justyna Kowalczyk czy Tomasz Majewski?
Dni podróży: 1
Odznaki:
Justyna Kowalczyk bezapelacyjnie! Kocham sporty zimowe, a w szczególności biegi narciarskie. Dodać do tego jeszcze świetną polską biegaczkę i oglądalność sięga zenitu! ;D
Tenis stołowy czy tenis ziemny?
_________________ Pokemony:
Mistrz Gry: Omega
Region: Sinnoh
Zwycięstwa|Przegrane|Remisy: 0|0|0
Zawód: Trenerka/Koordynatorka
Zdobyte odznaki: Aktualna lokalizacja: Dni podróży:1 Ekwipunek: śpiwór, 500$, telefon, notes i długopis, kanapki, dwie butelki wody, nóż, kosmetyczka, pokedex, 5 pustych pokeballi.
Wygrana na loterii: - Miecz Ognistego Emblematu (HP+50% Atak)
Jak już wspomniałem, włoska piłka już mniej mnie interesuje. Po za tym lubię Czerwone Diabły. :)
Clint Dempsey czy Wesley Sneijder?
Odznaki:
Zdecydowanie LoL, do którego mam sentyment i w którego gram już okrągły roczek ;) O "Dota 2" słyszałam i coś tam widziałam trzy po trzy, ale nie zainteresowało mnie to.
Katarzyna Skowrońska-Dolata czy Małgorzata Glinka-Mogentale?
_________________ Pokemony:
Mistrz Gry: Omega
Region: Sinnoh
Zwycięstwa|Przegrane|Remisy: 0|0|0
Zawód: Trenerka/Koordynatorka
Zdobyte odznaki: Aktualna lokalizacja: Dni podróży:1 Ekwipunek: śpiwór, 500$, telefon, notes i długopis, kanapki, dwie butelki wody, nóż, kosmetyczka, pokedex, 5 pustych pokeballi.
Wygrana na loterii: - Miecz Ognistego Emblematu (HP+50% Atak)
ZAPIS~~~~~PRZYGODA~~~~~DZIENNIK Mistrzyni Gry: Rerrier
Nazwisko i wiek: Ricardo "Rico" Tossi, 16 lat.
Odznaki:
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum